Aanbevelingen

Aanbeveling Tessa (Kom In Balans PILOT) ~ Sabine was op zoek naar mensen die een maand lang geheel gratis haar Kom In Balans traject (1:1 intensieve online begeleiding op het gebied van voeding, leefstijl en mind) wilden testen. Ik heb me daarvoor aangemeld en was een van de gelukkigen die mee mocht doen. De 4 weken zitten erop. Het was echt heel intensief zowel voor mij als Sabine. Ze weet wat je meemaakt en hoe frustrerend het soms kan zijn dat je lichaam en geest vaak niet op dezelfde lijn zitten. Ik heb heel veel geleerd over voeding, leefstijl en mezelf. En ik dacht dat ik al zoveel wist ;). En dat alles zonder stress te ervaren en ongedwongen. Sabine luisterde heel goed naar mij, mijn behoeften, wensen, naar wat ik dacht nodig te hebben wat ik daadwerkelijk nodig had ;). 4 weken later is mijn voeding helemaal aangepast aan mijn lichaam, de leefstijl en mijn mindset zijn ook enorm verbeterd en ga ik nog verder mee aan de slag. Ik weet weer hoe ik naar mezelf, mijn lichaam, mijn grenzen kan luisteren zodat k vooruit i.p.v. achteruit ga. Ook beweeg ik steeds meer. Het maaltijdplan, de 7 dagen Starterskit aan boodschappen waren ook zo fijn om een goede start te maken. Dank je wel Sabine en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag gaan helpen met dit mooie unieke traject. Een aanwinst.

Aanbeveling Brigitte (Leefstijl consult) ~ Ik heb Sabine leren kennen toen het heel slecht met mij ging. Ze heeft me geholpen om het een en ander op een rijtje te krijgen m.b.t. mijn voeding en leefstijl waardoor ik veel minder stress heb ervaren en op mijn eigen tempo en wensen voeding en leefstijl aangepast. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.  Ik vond het heel fijn dat ze zo betrokken was en weet waar ze het over heeft door haar eigen ervaring en haar enorme schat van kennis. Steekwoorden voor Sabine: Warm, betrokken, integer, eerlijk. Ik heb 4 Leefstijlconsulten bij haar gedaan en ze is voorlopig nog niet van mij af. Ik ben er nog niet maar ik heb al zoveel meer energie! Dank je wel lieve Sabine!


Aanbeveling Angela (Voedingsdagboek Analyse) ~ Alleen door simpelweg een week mijn voedingsdagboek bij te houden en deze door Sabine te laten bekijken ben ik zo’n eind op weg naar mijn doel! Ze heeft me goede simpele tips en adviezen gegeven over wat anders kon, rekening houdend met mijn wensen want ik wilde geen afstand doen van mijn havermout in de ochtend. Inmiddels ben ik al een paar kilo afgevallen, heb ik geen hongergevoel, suikerdipjes meer. Ook niet de hele tijd meer trek en bovenal heb ik meer energie en zijn er veel kwaaltjes verdwenen. Ik ben een blij mens en ga zo door.