Aanbevelingen

 

Aanbeveling Brigitte ~ Ik heb Sabine leren kennen toen het heel slecht met mij ging. Ze heeft me geholpen om het een en ander op een rijtje te krijgen m.b.t. mijn voeding en leefstijl waardoor ik veel minder stress heb ervaren en op mijn eigen tempo en wensen voeding en leefstijl aangepast. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.  Ik vond het heel fijn dat ze zo betrokken was en weet waar ze het over heeft door haar eigen ervaring en haar enorme schat van kennis. Steekwoorden voor Sabine: Warm, betrokken, integer, eerlijk. Ik heb 4 Leefstijlconsulten bij haar gedaan en ze is voorlopig nog niet van mij af. Ik ben er nog niet maar ik heb al zoveel meer energie! Dank je wel lieve Sabine!


Aanbeveling Angela ~ Alleen door simpelweg een week mijn voedingsdagboek bij te houden en deze door Sabine te laten bekijken ben ik zo’n eind op weg naar mijn doel! Ze heeft me goede simpele tips en adviezen gegeven over wat anders kon, rekening houdend met mijn wensen want ik wilde geen afstand doen van mijn havermout in de ochtend. Inmiddels ben ik al een paar kilo afgevallen, heb ik geen hongergevoel, suikerdipjes meer. Ook niet de hele tijd meer trek en bovenal heb ik meer energie en zijn er veel kwaaltjes verdwenen. Ik ben een blij mens en ga zo door. 


Karlijn ~  Via via bij Sabine terecht gekomen. Ik dacht dat ik al lang aan het tobben was met mijn gezondheid maar na het lezen van Sabine haar verhaal blijkt dat nog mee te vallen. Ik kreeg weer hoop en heb bij haar vier voedingsconsulten gedaan waar ze me enorm mee op weg geholpen heeft om van heel langzaam aan op mijn eigen tempo afscheid te nemen van mijn geliefde Schijf van Vijf. En ik voel me zo beter! Het was even wennen, zoeken en ook lastig in het begin maar met de goede begeleiding van Sabine was het stukken makkelijker en doordat ik me al snel veel beter ging voelen en ook nog eens per ongeluk wat kilo’s afviel werd het steeds makkelijker om mijn nieuwe voedingspatroon te omarmen. De eerste 30 dagen zijn het moeilijkst, daarna wordt het een gewoonte. Ik kom nu elk half jaar even terug bij Sabine om de puntjes weer op de I te zetten. Onderhoudsbeurt ;). Dank je we lieve Sabine!!!


Theresa ~  Ik had maar 1 doel en dat was afvallen. Via via bij Sabine terecht gekomen. Ik was in het begin erg sceptisch en was toch zeker niet van plan om afstand te doen van de schijf van vijf. Waarom zou ik? Ik was niet ziek ik wilde alleen maar afvallen. Maar goed, na een kennismakingsgesprek met Sabine waar ik haar heb mogen leren kennen als een heel betrokken lief persoon die weet waar ze het over heeft en echt geen concessies wilde doen in de schijf van vijf had ze overtuigd.  Met name omdat ik niet van de een op de andere dag hoefde te stoppen met brood en pasta ed. Maar geleidelijk aan en op mijn eigen tempo. Ze houdt van onderhandelen wat ik erg leuk vond zo kwamen we elkaar tegemoet. De begeleiding was super. En behalve 10 kg te zijn afgevallen heb ik ook meer energie, is mijn acne weg en heb ik plezier in wandelen gekregen! Ik kwam voor afvallen maar ik heb zoveel meer gekregen! Ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en mezelf dit heb gegund.