Aanbevelingen

Kijk, ik kan natuurlijk wel lopen verkondigen wat ik kan en wat ik doe en dat ik zo ontzettend goed ben 😉 , maar het is natuurlijk veel beter om mijn cliënten te laten vertellen hoe ze hun begeleidingstraject bij mij hebben mogen ervaren :). Dus bij deze!

En heb je nog vragen en/of wil je een gratis kennismakingsgesprek via skype, twijfel dan niet langer en mail me gewoon eventjes door HIER te klikken. Tot snel!


 

2
Brigitte

 Brigitte ~ Ik heb Sabine leren kennen toen het heel slecht met mij ging. Ze heeft me geholpen om het een en ander op een rijtje te krijgen m.b.t. mijn voeding, leefstijl én mindset waardoor ik veel minder stress heb ervaren en op mijn eigen tempo en wensen voeding en leefstijl aangepast. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.  Ik vond het heel fijn dat ze zo betrokken was en weet waar ze het over heeft door haar eigen ervaring en haar enorme schat van kennis. Steekwoorden voor Sabine: Warm, betrokken, integer, eerlijk. Ik heb 4 Leefstijlconsulten bij haar gedaan en ze is voorlopig nog niet van mij af. Ik ben er nog niet maar ik heb al zoveel meer energie! Dank je wel Sabine!

 


 

1
Angela

 Angela ~ Alleen door simpelweg een week mijn voedingsdagboek bij te houden en deze door Sabine te laten bekijken ben ik zo’n eind op weg naar mijn doel! Ze heeft me goede simpele tips en adviezen gegeven over wat anders kon, rekening houdend met mijn wensen want ik wilde geen afstand doen van mijn havermout in de ochtend. Inmiddels ben ik al een paar kilo afgevallen, heb ik geen hongergevoel, suikerdipjes meer. Ook niet de hele tijd meer trek en bovenal heb ik meer energie en zijn er veel kwaaltjes verdwenen. Ik ben een blij mens en ga zo door.

 


 

3
Karlijn

 Karlijn ~ Via via bij Sabine terecht gekomen. Ik dacht dat ik al lang aan het tobben was met mijn gezondheid maar na het lezen van Sabine haar verhaal blijkt dat nog mee te vallen. Ik kreeg weer hoop en heb bij haar haar 3 maanden begeleiding gedaan. Ik heb het traject ROYAL gekozen. Dit was wel een investering maar het was het echt waard! Sabine heeft me enorm op weg geholpen om op mijn eigen tempo afscheid te nemen van mijn geliefde Schijf van Vijf. En ik voel me zo veel beter! Het was even wennen, zoeken en ook lastig in het begin maar met de goede begeleiding van Sabine was het stukken makkelijker en doordat ik me al snel veel beter ging voelen en ook nog eens per ongeluk wat kilo’s afviel werd het steeds makkelijker om mijn nieuwe voedingspatroon te omarmen. De eerste 30 dagen zijn het moeilijkst, daarna wordt het een gewoonte. Sabine weet gewoon echt veel over een gezonde leefstijl en dringt je niks op. Volgend jaar ga ik het traject opnieuw doen en dan de BASIC om de puntjes terug op de I te zetten.  Dank je wel lieve Sabine!!!

 


 

4
Theresa

Theresa ~  Ik had maar 1 doel en dat was afvallen. Via via bij Sabine terecht gekomen. Ik was in het begin erg sceptisch en was toch zeker niet van plan om afstand te doen van de schijf van vijf. Waarom zou ik? Ik was niet ziek ik wilde alleen maar afvallen. Maar goed, na een kennismakingsgesprek met Sabine waar ik haar heb mogen leren kennen als een heel betrokken lief persoon die weet waar ze het over heeft en echt geen concessies wilde doen in de schijf van vijf had ze mij overtuigd.  Met name omdat ik niet van de een op de andere dag hoefde te stoppen met brood en pasta ed. Maar geleidelijk aan en op mijn eigen tempo. Ze houdt van onderhandelen wat ik erg leuk vond zo kwamen we elkaar tegemoet. De begeleiding was super. En behalve 10 kg te zijn afgevallen heb ik ook meer energie, is mijn acne weg en heb ik plezier in wandelen gekregen! Ik kwam voor afvallen maar ik heb zoveel meer gekregen! Ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en mezelf dit heb gegund. Merci!!!


 

Copy of 3 MND VOEDING LEEFSTIJL TRAJECT
Anne-Marie

Anne-Marie ~ Ik heb bij Sabine haar 3 maanden begeleidingstraject gedaan omdat ik nog helemaal niks wist heb ik voor het ROYAL traject gekozen omdat ik dan intensievere begeleiding zou krijgen dan bij het BASIC en dat had ik echt nodig. Over de investering hoefde ik niet lang na te denken, ik ben het immers waard! En het heeft mij zo veel gebracht dat ik niet twijfelde toen ze mij vroeg of ik haar Pilot van  de E-cursus Healthy Lifestyle wilde testen. De E-cursus is net als haar begeleidingstraject erg informatief en leerzaam. Je proeft in alles haar warmte en oprechte wens om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen. Deze cursus geeft je  goede handvatten om weer tot jezelf te komen én om het na de 14 dagen zelf te doen en trouw aan jezelf te blijven en niet blind te varen op andere. Mijn fibromyalgie is er nog steeds, maar zeker minder aanwezig nu ik weet wat goed voor MIJ is.  Ik zou zeggen, gewoon doen, voor het geld hoef je het niet te laten.