Benieuwd naar wat mij zoal bezighoudt? Je leest het in mijn blogs. Veel leesplezier!

Wat is neurofeedback training?

Trainen van je hersenactiviteit Je hersenactiviteit bepaald alles wat je voelt en doet. Terwijl de meeste mensen een normale hersenactiviteit hebben, hebben ze nog steeds een disbalans in de hersenen of emoties die hun dagelijkse leven beïnvloeden. En hier komt neurofeedback om de hoek kijken! Neurofeedback is een manier om je hersenactiviteit te trainen, het… Lees verder Wat is neurofeedback training?

Thiolfree dieet en ik (deel 2)

Er zijn inmiddels al weer een paar maanden voorbij sinds ik mijn Thiolfree avontuur gestart ben. Wat gaat de tijd toch snel! Ik blijf veel vragen krijgen hieromtrent. Of ik dit ingewikkelde dieet nog doe bijv. Vind ik hartstikke leuk, blijf me dus vooral berichtjes sturen. Omdat ik een dagtaak heb (echt!) om iedereen persoonlijk… Lees verder Thiolfree dieet en ik (deel 2)

Neurofeedback Training

Vorige week ben ik begonnen met neurofeedback training bij Mark van Braintraining Profs in Waalwijk. Circa 10 jaar geleden ben ik neurofeedback training op het spoor gekomen dus ik wist wel d.m.v. research wat het “zo een beetje” inhoudt.  Nu 10 jaar later is het dus per ongeluk op mijn pad gekomen. Men zegt wel… Lees verder Neurofeedback Training

Thiolfree dieet en ik

Omdat ik via o.a. mijn fb groep Grip op je chronische ziekte vaak de vraag krijg hoe het nu met me gaat leek het me wel een leuk idee om me te gaan wijden aan zogenaamde persoonlijke blogs :). Ik heb zo’n ongelooflijke zoektocht afgelegd de afgelopen 15 jaar op zowel regulier als “alternatief” gebied en… Lees verder Thiolfree dieet en ik

Heb jij een lekkende darm?

Misschien heb je die term al eens voorbij zien/horen komen of is het juist helemaal nieuw voor je. Omdat ik o.a. via de mail en in mijn fb groep Grip op je chronische ziekte én bij mijn cliënten vaak de vraag krijg “Wat dat dan is zo’n darm die lekt” en “Hoe je dat dan… Lees verder Heb jij een lekkende darm?