Epstein Barr Virus Behandeling

Alhoewel het momenteel goed met me gaat vind ik het toch belangrijk om mijn Lyme en Epstein Barr Virus en Qkoorts en nog wat andere bacteriën die in mij huizen aan te pakken. Omdat ik erg geloof in het zelfgenezend vermogen van het lichaam en ik bij mij EBV (Epstein Barr Virus) als de hoofd “boosdoener” zie,  richt ik me dus momenteel op het aanpakken van het (EBV) Epstain Barr Virus.


Ik ga er vanuit dat wanneer deze weg is mijn lichaam weer zoveel sterker is dat het eventueel andere bacteriën die er nog zijn zelf op kan lossen. Dat gezegd hebbende, een aantal supplementen die ik specifiek voor het EBV (=epstein barr virus) neem werken óók bij chronische Lyme.

!!Geen officiële behandeling!!

Ik wil nog even benadrukken dat dit zeker geen officieel protocol is. Ik heb dit voor mezelf opgesteld na uren van research te hebben gedaan. Als tezijnertijd blijkt dat iets niet werkt voor mij of niet voldoende dan zal ik het weer aanpassen e.d. Ik ben al 15 jaar op lichamelijk en geestelijk vlak bezig waardoor ik inmiddels goed weet hoe ik ergens op reageer.  Omdat ik het voor mezelf toch al heb opgeschreven en ik veel vraag krijg naar mijn EBV protocol, de neurofeedback en het thiolfree dieet heb ik dit ook uitgewerkt. Kleine moeite voor mij en wellicht een grote hulp voor jou in je zoektocht naar de beste gezondste versie van jezelf.

Mijn Leefstijl

Fotos bij Mijn EBV protocol (1)Mijn leefstijl is al dusdanig goed dat ik daar geen aanpassingen in doe. Mijn lichaam heeft ontzettend veel moeite om zelf te ontgiften dus hier neem ik supplementen voor in die mij onwijs goed helpen. Houd er rekening mee dat wanneer je dus supplementen, kruiden etc in gaat zetten om lyme, EBV ed aan te pakken dit heftig kan zijn voor je lichaam en zeker als je lichaam al moeite heeft met het ontgiften. Begin dus langzaam met elk supplement en kijk hoe je hier op reageert. Je wilt echt geen Herxheimer reactie. En heb je een behandelaar die je hier in kan begeleiden, doe dit dan! Maar blijf ten allen tijde naar jezelf luisteren en vaar niet blindelings op wie dan ook behalve op jezelf.

Ik richt me hieronder dus met name op supplementen en vitamine die bekend staan om hun werking (o.a.) tegen EBV.  Ik heb deze informatie bij volgende sites gevonden en eruit gehaald wat mij intuitiëf voor mezelf erg aansprak.

Life Saving Naturalcures and naturalremedies
Medical Medium
Dr. Hedberg.com
PPT-Health

Sabine’s Epstein Barr Virus Behandeling

  • Zink
   Dit neem ik ook al jaren. Ik heb hier ook een ernstige genetische mutatie op. Wellicht door de EBV wie zal het zeggen. Zink wordt wel genoemd als zijnde hulpzaam tegen je strijd tegen EBV.

 

  • Blueberry Capsules
   Hier ben ik circa eind juli mee begonnen. 1x per dag
   Volgens Medical Medium zouden het wilde bleuberry capsules of poeder oid moeten zijn maar ik kan nergens supplementen van echte wilde blueberries vinden.

 

  • L- lysine
   Hier ben ik circa eind juli mee begonnen. 1x per dag

 

  • Cats claw
   Hier ben ik circa eind juli mee begonnen. 2x per dag

 

  • Reishi
   19 aug begonnen met reishi 1 x per dag. Als dat goed gaat verhogen naar 3x per dag. Dit ging niet goed en dus gestopt.

   27 aug opnieuw begonnen met 1 x per dag. Dat ging goed.
   31 aug verhoogt naar 2x per dag. Dit gaat nog goed.

 

  • Monolaurine
   31 aug begonnen met 1x 600mg Monolaurine. Dit ging heel goed.
   5 september verhoogd naar 2x 600mg per dag.

   Mbt de monolaurine en het killen van EBV én Lyme; hier heb ik veel goede informatie over gelezen dus hier heb ik  van alles wat ik nu inneem en ga innemen voor EBV de hoogste verwachting van. Ik zal een aparte blog gaan wijden alleen over Monolaurine. Over de dosering etc.

 

  • Appelazijn (met de moeder er nog in, rauw) en Manuka Honing
   20 aug gestart met 1x per dag Appelazijn met rauwe honing drinken.
   Liefst Manuka Honing. Erg prijzig maar ik zie het als een medicijn. Kun je dit niet betalen doe dan Rauwe Honing. Let op dat je het niet in kokend water doet want dan gaat de medicinale werking verloren. 

   Op nuchtere maag in de ochtend is het belangrijkste. En het liefste 3x per dag. Maar dat vergeet ik dus ik zit nog op 1x per dag.

 

  • Echinacea
   07 sept. mee gestart. 3x 40 druppels met een beetje water
   Dit heb ik tot circa 10 jaar geleden dagelijks gebruikt. Nu weer mee gestart omdat het ook goed schijnt te werken tegen Lyme en EBV. Is weerstandverhogend.

 

 • Biofilm enzymen; Streptatasse
  Ik wilde Biofibrin (en Monolaurin poeder) van Inspired Nutrition gaan gebruiken, maar helaas leveren deze niet naar Nederland. En nergens ander te verkrijgen helaas. Dus nu heb ik streptatasse gekocht, wat  het hoofdbestanddeel is van hun Biofibrin. Daar ga ga ik mee starten zodra ik op 3×3 reishi en 3×3 Monolaurine zit. Biofilm aanpakken is echt noodzakelijk bij EBV en Lyme maar houd er rekening mee dat je hier ook heftig op kunt reageren!
 • Lactoferrine
  07 sept mee gestart. Ik heb wel een lactose intolerantie dus ik ga even in de gaten houden hoe ik hier op reageer. Ik heb het al eerder gebruikt en dat ging goed.
 • Vitamine C 1000
  Dit kan virussen en bacteriën doden en wellicht ook de EBV. Ik neem dit naar behoefte en momenteel niet veel en niet dagelijks. Ik zet dit NIET specifiek in voor de EBV omdat ik dit te weinig ben tegengekomen als de oplossing tegen EBV.
  Houdt er rekening mee dat Vitamine C je behoefte aan vitamine B12 kan doen toenemen.
 • Neurofeedback voor de neurologische klachten
  Gestart circa eind juli.

 

Fotos bij Mijn EBV protocolDit is hoe ik momenteel (07/09/2018) bezig ben om mijn EBV aan te pakken. Als je wilt weten hoe ik mijn voeding en leefstijl heb aangepast lees dan even dit blog

Laat het me weten als je nog vragen o.i.d. voor mij hebt.

 

 


Copy of kom in balans boxjeHeel veel succes en sterkte in je zoektocht ik hoop dat deze informatie behulpzaam voor je was en je gaat helpen op weg naar een gezond leven. Mocht je meer hulp nodig hebben doe dan mee met mijn Healthy Lifestyle E-cursus. Deze start op 7 januari 2019. Ik geef je hierin de tools die mij geholpen hebben om weer volop in het leven te staan zodat je daarna zelf verder kunt! Meer informatie over de E-cursus of je aanmelden? klik hier


Meer informatie ? Mail me dan op sabine@sabinespuybroek.nl met al je vragen of om je gratis online gesprek te te boeken. 

[smartslider3 slider=”2″]