Parasieten: 9 Symptomen die bij parasieten horen

In mijn vorige blog had ik het over wie parasieten kan hebben in de darm, hoe je kunt testen of je parasieten hebt, de natuurlijke parasieten kuur die je ervoor kunt nemen en de bijwerkingen die ik tot nu toe ervaar door de parasietenkuur.

In dit artikel ga ik de symptomen benoemen die bij parasieten in de darm kunnen horen. Met de nadruk op kunnen! Want zoals met alles, kunnen onderstaande symptomen ook bij hele andere -vage- chronische ziekten en gezondheidsklachten horen. Was het maar zo simpel ;).

Maar ik vind het belangrijk om dit onderwerp aan te snijden omdat er nog veel onwetendheid over is, zeker wanneer je weet dat juist veel chronisch zieken een minder werkend immuunsysteem hebben en dus vatbaarder zijn. Mensen die een chronisch ziekte hebben -zoals de ziekte van Lyme ( & Co) hebben ook vaak “als vanzelfsprekend” parasieten en ondervinden hier dan ook echt hinder van, omdat het lichaam al zwak is door alles wat de  Lyme veroorzaakt. En de parasieten zijn dan weer een extra belasting voor je lichaam.

Dus wanneer je lichaam het aankan, is een natuurlijke parasietenkuur echt een aanrader!

Hieronder lees je de 9 symptomen die parasieten kunnen veroorzaken:

  1. Darm problemen –  Constipatie, diarree, buikpijn, misselijk, brandend gevoel in de maag, spijsverteringsproblemen, winden en opgeblazen buik/gevoel.

    

    

    

  2. Moeheid veroorzaakt door parasieten!


   Vermoeidheid –  Chronische vermoeidheid, slap gevoel en lethargie.

    

    

  3. Gewicht en smaak problemen – Parasieten kunnen veelal onopgemerkt in je darmen een feestje vieren. En hiermee beroven ze je lichaam van de meeste belangrijke voedingsstoffen. Veel mensen met chronische infecties hebben dan ook voedingstekorten. Dit kan ervoor zorgen dat je continue wilt eten en hierdoor aankomt in gewicht terwijl je nooit het gevoel hebt vol te zitten. Parasieten kunnen ook ervoor zorgen dat er sprak is van ondergewicht om bovengenoemde redenen.
  4. Slaapproblemen Door bijv. tandenknarsen, heel vaak wakker worden ‘s-nachts, te veel slapen of juist niet kunnen slapen.
  5. Humeur en angst problemen – Stemmingswisselingen, depressie, vergeetachtigheid, niet helder kunnen denken (brain fog), angst en onrustig gevoel.
  6. Spier en gewrichtspijnen – Pijn in de rug, dijen, schouder, artritis, spierkrampen, doof gevoel in de ledematen, onregelmatige hartslag en pijn bij je hart en pijn bij je navel.
  7. Bloed stoornissen – Zoals bijv. bloedarmoede en hypoglykemie.
  8. Seksuele en voortplantingsproblemen –  Menstruatie pijn, cysten, vleesbomen, prostaatproblemen, schimmelinfecties en impotentie (bij de man).
  9. Huid problemen en allergieën – Jeuk, pijn, eczeem, kruipend gevoel op je huid, jeukende huid, droog haar, droge huid, haarverlies, broos haar, jeukende neus en anus.
Angst veroorzaakt door parasieten!

Herken je veel van deze symptomen, heb je nog nooit een parasietenkuur gedaan en heel veel vage klachten? Dan is het de moeite van het onderzoeken waard voor jezelf.

Ik hoop dat je dit een fijn informatief artikel vond en laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen of je nog vragen hebt. Dat kan via een reactie onder dit artikel of via de mail. Delen van dit artikel vind ik ook heel fijn!


Ik wil nog even benadrukken dat ik de parasieten kuur van HeelNatuurlijk op eigen initiatief aanbeveel en naar hun doorverwijs. Ik krijg er totaal niet voor betaald in welke vorm dan ook. Ik ben wele heel tevreden over deze natuurlijke parasietenkuur en de klantenservice van Saskia.


Heel veel succes en sterkte in je zoektocht ik hoop dat deze informatie behulpzaam voor je was en je gaat helpen op weg naar een gezond leven. Mocht je meer hulp nodig hebben dan is wellicht mijn Healthy Lifestyle E-cursus iets voor jou (meer info klik hier)of mijn 1:1 online begeleiding. Ook kun je bij mij terecht voor 1:1 online begeleiding in combinatie met weekmenu’s met recepten van jouw gewenste dieet. 


Meer informatie ? Mail me dan op sabine@sabinespuybroek.nl met al je vragen of om je gratis online gesprek te te boeken. 

[smartslider3 slider=2]