Mijn rollercoaster

Vandaag -31 Januari- 5 jaar geleden stond mijn hele wereld op zijn kop en is sindsdien nooit meer hetzelfde geweest. Wat een ontzettende rollercoaster zijn de afgelopen 6 jaar (incl. De zwangerschap) geweest.

Rollercoaster
Ik weet de hele rollercoaster nog als de dag van gisteren. In september 2012 plotseling ontslagen, direct de pedicure opleiding gestart ( ja ja ik ben ook pedicure en ook hondengedragstherpaeute en heb nog meer diploma’s in the pocket😊).

Paleo2Go
In januari 2013 gestart met Paleo eten omdat ik nog steeds zo ziek was (ME/CFS, Lyme etc). Hier voelde ik me zoooo goed door en baalde dat je nog niks kant en klaar kon kopen wat helemaal Paleo proof is.

Dus ben ik in maart  Paleo2Go gestart. De heerlijkste brownies, whities, cakes etc verkocht ik en het werd zo warm verwelkomd dat ik een vliegende start kreeg. Mede dankzij iedereen die vanaf het begin af aan al klant bij mij is (dank je wel!) en natuurlijk mijn heerlijke Paleo baksels was het een groot succes. Wow!

Onbewust alleenstaand zwanger
Toen in april werd ik onbewust zwanger en stond ik er helemaal alleen voor. Ik deed mijn pedicure opleiding (praktijk examen met een dikke buik gedaan), ik was net Paleo2Go gestart en ik was al langere tijd zo ziek dat ik niet uit bed kon. Daarnaast ging mijn ww stoppen en recht op een uitkering had ik niet want ik was/ben immers niet ziek volgens de uwv arts en de rechter (ik ben in hoger beroep gegaan en verloor kei hard). Ik was 35,5 en ik dacht mama worden niet voor mij weggelegd zou zijn en had er ook vrede mee. En toen liep ineens alles anders.

Jeetje daar zat ik dan. Alleen. Meer dood dan levend. Geen recht op ziektewet uitkering. Dus wat doe je dan??

2 keuzes
Ik had twee keuzes. Opgeven en dus het huis met giga schuld moeten verkopen, bijstand uitkering wat niet genoeg is om mijn maandelijkse `beter worden’ kosten te dekken plus in de bijstand laten ze je niet thuis zitten, maar ik was zo ziek dat ik alleen liggend in bed met de computer kon werken. En alleen omdat het moest. Niet omdat het kon ;).

Dus tja dat was een keuze die ik had kunnen maken maar voor mij is dat nooit een optie geweest. Opgeven komt niet voor in mijn woordenboek mbt dit en dat is mijn redding geweest.
Ik zou ervoor gaan zorgen dat mijn baby en ik het samen erg goed zouden krijgen en daar hoort een gezonde moeder en geen financiële zorgen bij. Met ook een stabiele, veilige harmonieuze, liefdevolle omgeving waar mijn kind gehoord en gezien wordt. En ik ook.

Nieuw tijdperk
Vandaag breekt een nieuw tijdperk aan. Ik voel en weet het aan alles. En een van die dingen is het afscheid nemen van onze 5 jaar dag en nacht borstvoeding. Dit is nu echt klaar zei Hidde mij.
En een aantal andere dingen zijn bijv. dat het met mijn gezondheid vele malen beter gaat dan vorig jaar. Het jaar ervoor etc. Ik ben er nog lang niet hoor, maar als je een paar keer per week 10.000 stappen op een dag kan zetten zonder hier ziek door te worden met PEM/inspanningsgriep dan is dat alleen al een giga grote vooruitgang.

Tijd voor MIJ
Doordat Hidde groter wordt/is komt er ook steeds meer ruimte voor MIJ terug en dat is ook heel fijn en heel belangrijk want dat is 6 jaar (zo goed als) nooit mogelijk geweest. En nu wel. Dus nu heb ik mijn eigen adviezen van mijn Healthy Lifestyle E-cursus opgevolgd en zorg ik bewust voor meer ontspanning middels wandelen want daar geniet ik zo van en ik ben voor het eerst sinds 20 jaar begonnen met een beetje tekenen, doodlen etc in mijn eigen Healthy Lifestyle Schrift. Niet zo slecht die cursus van mij hahaha ;).

Hidde’s traktatie voor op school. Lekkere cakes van mijn eigen Paleo producten 🙂

Paleo producten, Online Coaching, Healthy Lifestyle E-cursus én weekmenu’s op maat
Met mijn bedrijf gaat het ook goed. Ik verkoop nog steeds mijn eigen ontwikkelde Paleo producten (eigen receptuur!) zoals cakemixen, broodmixen en hopelijk komt mijn Paleo Pasta ook weer terug. Mijn eigen producten zijn echt mijn “babys”en hier kan ik echt geen afscheid van nemen. En de vraag is nog steeds erg groot (Dank!!) dat ik er dus ook geen afscheid van neem. Maar naast mijn eigen Paleo productenlijn coach ik mensen middels mijn visie als afgestudeerd (sinds 2017) Mind Body Nutrition Coach, heb ik sinds kort mijn eigen Healthy Lifestyle E-cursus welke ik heb ontwikkeld vanuit mijn eigen ervaring als 15 jaar ernstig chronisch zieke én vanuit mijn visie als Mind Body Nutrition Coach.
Én sinds november 2018 heb ik eindelijk gehoor gegeven aan een veler verzoek van jullie. Namelijk het maken van persooonlijke E-kookboeken met  JOUW eigen weekmenu. Waar ik rekening houd met al je dieet en leefstijlwensen en incl. een boodschappenlijst, overzicht wat eet je wanneer en wat maak je wanneer en nog veel meer informatie. O en daarnaast studeer ik nog voor Orthomoleculair Therapeute :).

Wow, dat zijn toch hele mooie stappen die ik de afgelopen zes jaar gezet en gemaakt hebt. Zowel privé als zakelijk. Nog steeds een fulltime single momboss en genietend van (bijna 😉 ) alles wat op mijn pad komt.

Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik eindelijk niet meer aan het overleven ben, maar steeds meer echt kan gaan leven en vaker achter de geraniums vandaan kom en langzaam maar zeker steeds meer deel kan nemen aan het leven. op mijn eigen eigengereidse wijze. Eentje waar IK blij en dus gelukkig en gezond van wordt. En dat gun ik jou ook !!!

Mocht ik je geïnspireerd hebben -wat ik natuurlijk hoop!-  met mijn verhaal en wil je graag een kennismakingsgesprek voor bijv. online coaching o.i.d met me laat het me weten. En wil je een weekmenu op maat ook dat kan! Meer interesse in mijn Healthy Lifestyle E-cursus ? Die bestel je hier Mail me dan even voor meer informatie of kijk gewoon even op mijn site. En wil je genieten van heerlijke Paleo producten, deze koop je in mijn webshop!

Liefs van een emotionele fulltime single momboss!

Sabine

Proost – met kombucha 😉 – Op het leven!