never fadeAls ervaringsdeskundige ME/CVS (15 jaar waarvan 10 jaar bedlegerig) met veel neven klachten als voedsel intoleranties/allergieën, veel pijn, hormonale disbalans (met o.a. PMS), brainfog, HSP, candida, chronische voorhoofdholteontstekng, PDS, het gevoel alsof je mieren in je benen hebt en met messteken gestoken wordt, bijnieruitputting, B12 en folaat tekort (MTHFR), zink tekort, Q10 tekort en nog veel veel meer weet ik wat het is om jaar in jaar uit dood en doodziek te zijn van opstaan tot naar bed gaan. Van het kastje naar de muur te worden gestuurd zeker binnen het reguliere pad. En dan heb ik het nog niet over het onbegrip van je -directe- omgeving waardoor je steeds meer in een isolement terecht komt.

Maar ik heb goed nieuws voor je als je je in mijn verhaal herkent! Het hoeft niet altijd zo te blijven. Het is een hele grote lastige puzzel, maar het is mogelijk om je leven weer terug te krijgen en je lichaam zelf te ondersteunen in herstel door het aanpassen van oa je leefstijl. Stap voor stap en met veel geduld. Maar onmogelijk is het zeker niet.

Speciaal voor mensen zoals jij en ik heb ik deze site opgericht en bied ik hier 1:1 online voedings,- en leefstijlconsulten, voedingsdagboek analyse en mijn 1:1 intensieve begeleidingstraject Kom In Balans aan. En als kers op de taart start binnenkort mijn online programma/Ecursus. Dit programma zal je ook veel praktische handvatten aanreiken zodat je leert en begrijpt waarom en hoe je zelf kunt bijdragen aan je herstel.

Facebook groep: Grip op je chronische ziekte
Daarnaast ben ik de fb groep Grip op je chronische ziekte gestart met veel gelijkgestemden. Mocht je hulp willen bij het een en ander en ben je benieuwd of mijn holistische aanpak iets voor jou is, kijk even bij de online begeleidingstrajecten en wellicht zien we elkaar dan binnenkort online vanuit onze eigen veilige omgeving. Want nu het met mij goed gaat, ben ik eindelijk in staat om jou op weg te helpen!

Mocht je me nog niet volgen via mijn fb pagina Paleo met Sabine (voorheen Paleo-Store.nl) dan in het kort iets meer over mij persoonlijk:

a9cc66c0-eb0a-499f-961d-ac9eefa2d061Ik ben een 24/7 alleenstaande moeder (40 jr) van mijn zoontje en wij beiden leven volgens de Paleo Leefstijl. In 2013 ben ik Paleo gaan eten en ben ik Paleo-Store.nl en Paleo Food Company gestart (mijn eigen Paleo producten ontwikkeld en en op de markt gebracht en mijn paleo webshop).

Daarnaast ben ik afgestudeerd als Eating Psychology Coach aan the Institute for the Psychology of Eating (in Amerika, mocht je hier meer over willen weten kijk dan even hier).  Ik werk met mensen die gewichtsproblemen hebben, overeten, binge eten. Ook werk ik met mensen die aan hun zelfbeeld willen werken, een gezondere leefstijl willen en een heleboel gezondheidsgerelateerde klachten zoals spijsverteringsproblemen, (chronische) vermoeidheid, stemmingswisselingen en nog veel en veel meer. Ik ben opgeleid op een unieke resultaatgerichte aanpak m.b.t. bovengenoemde issues. Het is een holistische benadering die voeding en psychology samenbrengt ofwel combineert.

Momenteel ben ik bezig aan de studie Orthomoleculair Therapeut zodat ik straks niet alleen mijn eigen ervaring en kennis als autodidact heb m.b.t een gezonde leefstijl maar dit alles kan onderbouwen middels een gedegen opleiding en diploma :).

Mocht je meer willen weten, schroom niet om me dan even te contacteren.
Gezonde groetjes,
Sabine