never fadeAls ervaringsdeskundige ME/CVS (15 jaar waarvan 10 jaar bedlegerig) met veel neven klachten als voedsel intoleranties/allergieën, veel pijn, hormonale disbalans (met o.a. PMS), brainfog, HSP, candida, chronische voorhoofdholteontsteking, PDS, het gevoel alsof je mieren in je benen hebt en met messteken gestoken wordt, bijnieruitputting, ernstige histamine intolerantie,B12 en folaat tekort (MTHFR), zink tekort, Q10 tekort en nog veel veel meer weet ik wat het is om jaar in jaar uit dood en doodziek te zijn van opstaan tot naar bed gaan. Van het kastje naar de muur te worden gestuurd zeker binnen het reguliere pad. En dan heb ik het nog niet over het onbegrip van je -directe- omgeving waardoor je steeds meer in een isolement terecht komt.

Maar ik heb goed nieuws voor je als je je in mijn verhaal herkent! Het hoeft niet altijd zo te blijven. Het is een hele grote lastige puzzel, maar het is mogelijk om je leven weer terug te krijgen en je lichaam zelf te ondersteunen in herstel door het aanpassen van je voeding en  je leefstijl.

Je kunt bij mij terecht voor voedings,- en leefstijl coaching. Voor als je door de bomen het bos niet meer ziet. Want van welk voedingspatroon wordt JOUW lichaam blij? Daar gaan we samen achter komen! Ook ben ik je stok achter de deur. Help ik je de puntjes op de I te zetten daar waar nodig.

De coaching is zowel online via Skype als op locatie in Waalwijk mogelijk. Wil je graag eerst meer informatie mail me dan even voor een kennismakingsgesprek via Skype of in Waalwijk of stel me je vragen via de mail. Meteen je consult boeken? Klik dan hier.

Facebook groep: Grip op je chronische ziekte
Daarnaast ben ik de fb groep Grip op je chronische ziekte gestart met veel gelijkgestemden. Mocht je hulp willen bij het een en ander en ben je benieuwd of mijn holistische aanpak iets voor jou is, kijk even bij de online begeleidingstrajecten en wellicht zien we elkaar dan binnenkort online vanuit onze eigen veilige omgeving. Want nu het met mij goed gaat, ben ik eindelijk in staat om jou op weg te helpen!

Mocht je me nog niet volgen via mijn fb pagina Paleo met Sabine (voorheen Paleo-Store.nl) dan in het kort iets meer over mij persoonlijk:

a9cc66c0-eb0a-499f-961d-ac9eefa2d061Ik ben een 24/7 alleenstaande moeder (40 jr) van mijn zoontje en wij beiden leven volgens de Paleo Leefstijl. In 2013 ben ik Paleo gaan eten en ben ik Paleo-Store.nl en Paleo Food Company gestart (mijn eigen Paleo producten ontwikkeld en en op de markt gebracht en mijn paleo webshop).

Daarnaast ben ik afgestudeerd als Mind Body Nutrition Coach aan the Institute for the Psychology of Eating (in Amerika, mocht je hier meer over willen weten kijk dan even hier).  Ik werk met mensen die gewichtsproblemen hebben, overeten, binge eten. Ook werk ik met mensen die aan hun zelfbeeld willen werken, een gezondere leefstijl willen en een heleboel gezondheidsgerelateerde klachten zoals spijsverteringsproblemen, (chronische) vermoeidheid, stemmingswisselingen en nog veel en veel meer. Ik ben opgeleid op een unieke resultaatgerichte aanpak m.b.t. bovengenoemde issues. Het is een holistische benadering die voeding en psychology samenbrengt ofwel combineert.

Momenteel ben ik bezig aan de studie Orthomoleculair Therapeut zodat ik straks niet alleen mijn eigen ervaring en kennis als autodidact heb m.b.t een gezonde leefstijl maar dit alles kan onderbouwen middels een gedegen opleiding en diploma :).

Mocht je meer willen weten, schroom niet om me dan even te contacteren.
Gezonde groetjes,
Sabine