Bye Bye Bijnieruitputting! (Online programma)

Hoe zou je het vinden als je zelf het wiel niet meer hoeft uit te vinden en samen met mij je bijnieruitputting aan kan pakken middels mijn nieuwe online programma “BYE BYE Bijnieruitputting”? Dat je niet zelf urenlang moet researchen op internet, vaak engelstalige informatie lezen en/of luisteren, uitzoeken welke informatie nu betrouwbaar is en welke klinkklare onzin is terwijl je daar niet eens de energie voor hebt. Dat je niet zelf je hersens hoeft te breken over welke aanpassingen in je leefstijl je kunt maken en wat je het beste kunt eten om je bijnieren te resetten? Klinkt goed toch? 

Ik weet als geen ander hoe heftig o.a. een bijnieruitputting is en hoe vervelend het is als je geen goede begeleiding krijgt en niet serieus wordt genomen. 

Eerlijk is eerlijk, met alleen het volgen van mijn handleiding “Eerste Hulp Bij Bijnieruitputting ~Volgens Sabine”  was ik er nog lange na niet. Er kwam veel meer bij kijken dan alleen braaf mijn eigen handleiding op te volgen maar het was absoluut een hele goede start. Inmiddels ben ik helemaal hersteld van mijn ernstige bijnieruitputting. En omdat ik dit meer mensen gun, geef ik inmiddels coaching specifiek gericht op het genezen van je bijnieruitputting en start op 1 september 2018 mijn online programma BYE BYE Bijnieruitputting.

Jarenlang heb ik research gedaan -vaak vanuit mijn bed in een donkere kamer- over dit onderwerp om mijn eigen leven weer terug te krijgen nadat ik 15 jaar geleden de diagnose ME/CVS kreeg.  Mijn kennis over dit onderwerp heb ik met name verkregen via therapeuten/doktoren zoals Dr. J.L. Wilson, Dr. Ben Lynch, Dr. Kalish en Dr. Alan Christianson en in dit programma gestopt. Behalve het internet af te speuren, heb ik veel boeken gekocht (en gelezen ;), Engelstalige webinars bezocht, gezocht naar de nieuwste informatie over bijnieruitputting, podcasts geluisterd en ga zo maar door. En al deze informatie heb ik vervolgens in mijn eigen leven toegepast en omdat het mij mijn leven heeft teruggegeven heb ik al die informatie nu in mijn online programma gestopt. Zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden en je kostbare energie kunt richtten op dat wat belangrijk is: Herstellen van je bijnieruitputting! Want het leven is te mooi en te kort om achter de geraniums te slijten!

Mijn BYE BYE Bijnieruitputting Programma biedt je inzicht in wat bijnieruitputting nu eigenlijk is. In Jip en Janneke taal uiteraard. Want ik wil dat ook jij begrijpt waarom het zover gekomen is. Maar nog belangrijker; wat je er zelf aan kunt doen om minder klachten en meer energie te krijgen! Ook krijg je van mij maar liefst 84 Reset Je Bijnier recepten verwerkt in 4 weekmenu’s Tijd om je eigen goeroe te worden!

Natuurlijk staat het je vrij om zelf via internet de juiste en nieuwste informatie bij elkaar te zoeken. Als dat beter bij je past, dan is dat natuurlijk helemaal prima! Echt waar :).  Maar….. heb je daar geen zin in en/of energie voor, wil je 84 Reset Je Bijnieren Recepten ontvangen én wil je de beste en nieuwste informatie hebben (o.a. gebaseerd op epigenetica) dan is mijn online programma zeker iets voor jou!


Symptomen die bij een bijnieruitputting horen:

* Doodmoe wakker worden en gewoon niet kunnen opstaan & onverklaarbare moeheid
 * Koffie nodig om op te starten?
 * Laag libido?
 * Niet of slecht herstellen van ziekte en/of stress
 * Snak je ontzettend veel en vaak naar zoet en/of zout eten?
 * Ben je extra snel humeurig en/of geïrriteerd?
 * Vetopslag rond de buik
 * Meer last van PMS? (indien je vrouw bent)
 * Heb je vanaf einde van de middag en ’s avonds ineens juist wel meer energie? (dit is een hele belangrijke peiler!!)
 * Allergie
 * Lage lichaamstemperatuur
 * Moeite om je dagelijkse taken uit te voeren
 * Je kunt veel minder goed omgaan met stress

 

Wat krijg je _Wat leer je_ (1).jpg

WAT BRENGT HET OP JE (2).jpg

BIJNIERUITPUTTING OP GESCHIKT OF NIET.jpg

Ben je lid van mijn fb groep “Grip op je Chronische ziekte?” Dan krijg je van mij een extra korting bovenop de EARLY BIRD Prijs. De prijs wordt dan als volgt; de Basis vervalt. De Premium wordt dan € 47,- incl btw ipv € 197,- incl en de VIP wordt dan € 247,-  incl btw ipv  € 497,- . Ben je chronisch ziek en heb je behoefte aan een fijne positieve community meld je dan even aan en profiteer meteen van de bovengenoemde korting.

 

Meer info_ maiil me

Dit programma start op 1 september 2018. Dat lijkt wellicht nog ver weg, maar voor je het weet is het zover!