Voedings consult

Wil je graag bewuster met je voeding omgaan, meer energie, wellicht wil je afvallen of juist aankomen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan help ik je graag verder!

Als Reset Je Bijnier Coach, Voedings Psychology Coach, Orthomoleculair therapeut i.o, Paleo Lifestyle coach en Ervaringsdeskundige ME/CVS heb ik meer dan voldoende kennis, ervaring en handige tips en trics om je snel en zeker zonder stress op weg te helpen naar een gezonder  voedingspatroon met als bijkomend voordeel meer energie :).

Ook al eet en leef ik sinds 2013 Paleo en gedij ik hier heel goed op wil dit absoluut niet zeggen dat ik jou van alles en nog wat ga verbieden als het niet in het Paleo voedingspatroon thuis hoort. Zeker niet! Ik wil dat je leert luisteren naar JOUW lichaam. Naar wat voor JOU goed is. Want wat voor mij werkt hoeft niet percé voor jou te werken. Ik wil ik je juist geen stress bezorgen maar stress ontnemen. Dat je weer plezier krijgt in het eten en ervan kan genieten. Want geloof me, stress maakt echt meer kapot dan je lief is. En daar kan geen gezond voedingspatroon tegen op.

Dus heb je hulp en goede eerlijke begeleiding nodig om je voedingspatroon op een geleidelijk stressloze manier aan te passen aan wat JIJ nodig hebt, boek dan via deze link direct je eerste consult met mij  en dan gaan we snel aan de slag samen. Vervolgens krijg je van mij de bevestiging, een anamnese formulier en je voedingsdagboek toegestuurd.


Onderstaande consulten vinden online plaats middels je computer/tablet/smartphone en met cam en geluid zodat we elkaar kunnen horen en zien. Je kunt er ook voor kiezen om bij mij in Waalwijk op consult te komen.

Eerste voedingsconsult; 60-80 minuten  à € 90,- incl. btw
Heb je behoefte aan uitgebreidere hulp boek dan dit consult. Voor ons consult krijg je van mij een anamnese die je in mag vullen en aan mij terug mag sturen.


Vervolg consult; 45 minuten à € 45,- incl. btw
Vervolg consult; 30 minuten à € 30,- incl. btw
Vervolg consult; 15 minuten à € 15,- incl. btw

Eindrapportage € 14,-


Bestel hier je consult