Leefstijl consult

Wil je graag net iets verder kijken dan alleen je voeding? Dan is dit leefstijl consult zeker iets voor jou!
Als Reset Je Bijnier Coach, Voedings Psychology Coach, Orthomoleculair therapeut i.o, Paleo Food & Lifestyle coach én Ervaringsdeskundige ME/CVS heb ik meer dan voldoende kennis, ervaring en handige tips en trics om je snel en zeker zonder stress op weg te helpen naar een gezondere leefstijl met als bijkomend voordeel meer energie :).

We gaan samen naar je leefstijl kijken en richten onze aandacht op datgene wat jij nu nodig hebt om je leefstijl geleidelijk aan te kunnen pakken. Zonder stress en op jouw tempo!

Ook al eet en leef ik sinds 2013 Paleo en gedij ik hier heel goed op wil dit absoluut niet zeggen dat ik jou van alles en nog wat ga verbieden als het niet in het Paleo voedingspatroon thuis hoort. Zeker niet! Ik wil dat je leert luisteren naar JOUW lichaam. Naar wat voor JOU goed is. Want wat voor mij werkt hoeft niet percé voor jou te werken. Ik wil  je juist geen stress bezorgen maar stress ontnemen. Dat je weer plezier krijgt in het eten en ervan kan genieten. Want geloof me, stress maakt echt meer kapot dan je lief is. En daar kan geen gezond voedingspatroon tegen op.

Dus heb je hulp en goede eerlijke begeleiding nodig om je leefstijl op een geleidelijk stressloze manier aan te passen aan wat JIJ nodig hebt, boek dan nu je eerste consult met mij  en dan gaan we snel aan de slag samen. Vervolgens krijg je van mij de bevestiging en een anamnese toegestuurd.


Onderstaande consulten vinden online plaats middels je computer/tablet/smartphone en met cam en geluid zodat we elkaar kunnen horen en zien. Je kunt er ook voor kiezen om bij mij in Waalwijk op consult te komen.

Eerste leefstijlconsult; 60-80 minuten  à € 90,- incl. btw
Voor ons consult krijg je van mij een anamnese die je in mag vullen en aan mij terug mag sturen.


Vervolg consult; 45 minuten à € 45,- incl. btw
Vervolg consult; 30 minuten à € 30,- incl. btw
Vervolg consult; 15 minuten à € 15,- incl. btw

Eindrapportage € 14,-

Bestel hier je leefstijlconsult