3 mnd Voedings en Leefstijl begeleiding

Wil jij ook graag afvallen? Of juist aankomen? Meer energie? Meer balans en minder stress in je leven? Minder gezondheidsklachten? En ben je er helemaal klaar mee dat het je niet lukt? Wil je jezelf compleet committen aan je doel? En wil je het niet meer alleen doen?
Neem dan nu contact met me op want dan zoek ik jou!
Ik beloof je, je gaat er geen spijt van krijgen! Ik ga je helpen om je leven weer in balans te krijgen middels Voedings,- en Leefstijlbegeleiding. Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Ben jij er klaar voor? Start dan nu met het nieuwe hoofdstuk van je leven!

Mijn expertises op voedingsgebied:

 • Paleo
 • Primal
 • AIP Paleo (Auto Immuunprotocol)
 • Ketogeen (high fat/low carb)
 • Thiolfree/vrij en thiolarm
 • COMT dieet
 • IF (intermittent fasting, dit is geen dieet maar een wijze van eten)
 • Lactose vrij eten
 • Gluten vrij eten (coeliakie)
 • Ei vrij eten
 • Suiker vrij eten

IMG_3801


Wie ben ik?
– Ik ben een 24/7 alleenstaande moeder van een zoontje van nu 4,5 jaar.

– Ik ben afgestudeerd als Mind Body Nutrition Coach aan the Institute for the Psychology of Eating (in Amerika, mocht je hier meer over willen weten kijk dan even hier).

– Ik werk met mensen die gewichtsproblemen hebben, overeten, binge eten. Ook werk ik met mensen die aan hun zelfbeeld willen werken, een gezondere leefstijl willen en een heleboel gezondheidsgerelateerde klachten zoals spijsverteringsproblemen, (chronische) vermoeidheid, stemmingswisselingen en nog veel en veel meer.
 Ik ben opgeleid op een unieke resultaatgerichte aanpak m.b.t. bovengenoemde issues. Het is een holistische benadering die voeding en psychology samenbrengt ofwel combineert.

– Orthomoleculair Therapeut i.o.

– Ervaringsdeskundige ME/CVS (15 jaar waarvan 10 jaar bedlegerig) met veel neven klachten als oa voedsel intoleranties/allergieën.
Sinds een aantal maanden (sinds mei 2018) is er eindelijk meer duidelijkheid gekomen in mijn jarenlange zoektocht en is mijn vermoeden bevestigd. Ik weet nu dat ik de ziekte van Lyme, het Eppstein Bar Virus (het virus wat bijv. pfeiffer veroorzaakt), Q koorts en nog wat andere bacteriën heb. Ook heb ik een zwavel intolerantie waardoor ik momenteel (juli 2018) thiolfree eet.
Het gaat nu (augustus 2018) ontzettend goed met mij. Ik leef weer i.p.v. dat ik aan het overleven ben. Ik kan weer fietsen, wandelen, trampoline springen, leuke dingen doen met mijn zoontje, krachttraining doen, werken, sociale dingen en noem maar op. En dit gun ik jou ook!

Omdat ik per maand maar een paar plekken beschikbaar heb, onze beider tijd kostbaar is én ik me 3 maanden lang intensief aan jou verbindt, vind ik het heel belangrijk dat jij er echt voor wilt gaan én we samen een goede klik hebben. Klinkt dit goed? Neem dan nu contact met mij op voor meer informatie. Geef dan ook even aan of je een gratis Skype gesprek met mij wilt. 

Wacht niet langer en start nu met het nieuwe hoofdstuk van je leven!