Weekmenu op maat-speciaal voor jou!

Heb je net te horen gekregen of zelf besloten dat je een bepaald “dieet” moet gaan volgen maar het overweldigd je zo enorm?
Je mag zoveel dingen ineens niet meer eten en moet zoveel laten staan.
Hoe kun je dan in hemelsnaam nog lekker en makkelijk eten?

Dat is exact wat ik 15 jaar geleden dacht toen ik ineens hoorde dat ik glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, E-nummer vrij, geraffineerde suikervrij en nog veel meer vrij 😉 moest gaan eten. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

Nu houd ik er van om alles tot in de details uit te zoeken, uit te pluizen ook als je van je therapeut o.i.d geen echte handvatten krijgt om dit nieuwe dieet/leefstijl te omarmen zodat je tot een succes te maken. Zonder dat het je stress kost. Want stress is funest.

Inmiddels 15 jaar verder heb ik van mijn ervaring mbt dieet ,gezondheidsklachten, gezonde leefstijl én mijn liefde voor research doen mijn werk gemaakt. En dit uit zich onder andere in het maken van weekmenu’s op maat voor JOU!

Voor JOU als je met een nieuw dieet moet starten en niet weet hoe dan. Zolang het niet volgens de schijf van vijf is help ik je!

Mijn expertise zijn o.a. Paleo, AIP, Keto, Thiolvrij en arm, Glutamaat vrij, COMT dieet, Histamine intolerantie, Diabetes en noem maar op. Behalve het “dieet” voor diabetes heb ik ze allemaal geprobeerd. Naast de verplichte dieet eisen kun je mij ook nog je eventueel andere intolanties doorgeven. Met het maken van het weekmenu houd ik daar rekening mee.

Volg je een dieet die ik hier niet noem? Mail me gerust om te vragen of ik je kan helpen. Ik denk het wel 🙂

Je krijgt van mij een globale boodschappenlijst, voorbereidingslijst (wanneer moet je wat koken), overzicht met “wat staat er op het menu” en alle recepten duidelijk uitgewerkt. Dit alles uiteraard verpakt in een mooi design. Want het oog wilt ook wat :).Natuurlijk mag je mij ook je wensen door geven en dan houd ik daar zoveel mogelijk rekening mee.

Kun je wel wat hulp en steun gebruiken zodat je je nieuwe “dieet” en/of leefstijl kunt omarmen en er een succes van te maken zonder dat dit je juist meer stress geeft? Mail me dan even voor een offerte! Ik weet zeker dat er iets voor je bij zit.

Het is mijn passie en ik ben er goed in 🙂

Liefs Sabine